Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[19.07.2015] Toen we vanmorgen om 08.15 uur De Djump binnenkwamen, zaten daar al een 4-tal leden van de A-ploeg die wegens de regen niet van start waren gegaan. Zij hoopten mee te mogen rijden met ons. De toestemming werd vlotjes verleend toen toegezegd

werd dat het tempo van ongeveer 29 km/h aangehouden zou worden. Hans had er geen bezwaar tegen om 80 km op kop te rijden dus werd regelmatig de linker kopman/vrouw gewisseld. Het E-groep tempo werd goed gehandhaafd. De Bakes-tocht is een 75 km lange, heel mooie route die tussen Baarlo en Kessel langs de Maas voert.

In Kessel werd even van de route afgeweken om aan de oever van de Maas op een mooi plekje te kunnen pauzeren. Sommige hadden hoge nood en die werd in een restaurant aldaar verholpen. De rest hield zich bezig met een groep eenden die het voorzien had op broodrestjes.

Het tweede gedeelte werd ingezet en de sfeer in de groep was goed gezien het geklepper dat zeker niet alleen door de dames werd veroorzaakt. Hans en Toon als kopmannen hielden in het laatste gedeelte een goed strak tempo aan. In Helenaveen, na wat bochtenwerk, moest dit iets naar beneden worden bijgesteld omdat voor sommige de kilometers begonnen te tellen. Verschillende mensen lieten weten, fijn gefietst te hebben. Dat geeft toch weer voldoening.

In De Djump aangekomen konden we meteen aan de koffie omdat Toon een thermoskan had klaargezet. Even later kwamen Tiny, Henk Wilbers en René nog binnenvallen. Deze waren na de buien in hun eentje gaan fietsen. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race