Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[28-03-2016]Verslag-E groep.

Eigenlijk stond de Gebedo op het programma, maar de drie stoutmoedigen die vandaag de wind wilden trotseren waren nou ook weer niet té stoutmoedig. We besloten om de Waterbloemtocht te fietsen, omdat we dan lekker wind mee zouden hebben op de terugweg.Via Vlierden gingen Geert, Marieke en ondergetekende dus over de molenhuisweg richting Liessel.

Dan naar het Leensel, en via de Heitrak richting Heusden.

Hier stond (om het op zijn Jossiaans te zeggen) een "enorme bak woei". Op bepaalde momenten hadden we de grootste moeite om boven de vijftien km/h te blijven. Maar, we beeldden ons gewoon in dat we een enorme Alpencol aan het beklimmen waren, en je weet, na al dat "klimmen" volgt er altijd een afdaling.

Die afdaling begon nadat we de Noordervaart waren overgestoken achter Ospel. Het ging nog niet steil naar "beneden", maar we konden af en toe al weer lekker doortrappen. Pas toen we de weg naar Meijel opdraaiden, begon het feest pas echt. Zonder veel moeite vlogen we naar Deurne. Onderweg werden we nog even gechickt* door een zeer goed gesoigneerde dame. Geert kon niet laten daar toch even een opmerking over te maken.

Via de Vieruitersten en de Snoertsebaan kwamen we in Deurne aan. Vlak voor de finish reed Geert nog lek, maar omdat het een afloper was, kon hij nog "De Djump" halen zonder te moeten stoppen.

Daar waren we als eerste. De A-ploeg kwam een minuutje of tien later aan.

Alledrie vonden we dat we lekker hebben gefietst. Over gemiddelden gaan we het niet hebben, maar we zijn wel lekker uitgewaaid.

 

* Gechickt= Als je als man vlot voorbij gereden wordt door een vrouw/chick.

http://marijndevries.nl/gechickt-worden-de-grootste-vernedering-voor-een-man/

 

Ik wil bij bovenstaand artikel wel de kanttekening maken dat zowel Geert als ik ons vrij snel bij de gebeurtenis hebben neergelegd.

Verslag van Robert.

Gedragscode ATB Gedragscode Race