Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

Robert was vandaag de Kapteijn van de E-ploeg. Met 11 personen

begonnen ze om 09.00 uur aan de Zwartwater tocht. Hier het verslag van Robert:

Vandaag, onder zomerse omstandigheden, stond de Zwartwatertocht op het programma. Via het industrieterrein ging het langs de Klarinet richting Griendtsveen. Daarna via de Grauwveenweg naar America. Op de weg naar Veulen reed Louis lek. De reparatie vergde de nodige tijd, omdat Louis reserveband ook niet in orde was. Er werden meerdere CO2-patroontje verspild, waarna we onze weg konden vervolgen.

Via Leunen en Venray gingen we via schitterende landweggetjes om Merselo heen. Daarna langs de Ballonzuilbossen en het Zwarte water naar Overloon. Hier was een markt waarvan de "kapten" jammer genoeg niet van op de hoogte was. Onder zijn leiding besloten we als groep toch stapvoets over deze nog niet al te drukke markt te fietsen. Een vrouw, die haar (vis?)kraam even had verlaten versperde ons de weg, omdat zij (eigenlijk terecht) vond dat wij daar niet mochten fietsen. De manier waarop zij dit deed verdiende echter ook geen schoonheidsprijs, want Frans kwam erdoor ten val (gelukkig zonder erg zou de Belg zeggen).

Na dit akkefietje vervolgden wij onze weg. Via de Rondweg, de Oploseweg en de Hondsbergseweg ging het richting Rips. Van daar uit via het fietspad naar Milheeze, en binnendoor, achter het ziekenhuis langs naar Deurne. We kwamen aan rond tien voor twaalf, en hadden net genoeg tijd om de koffie klaar te hebben voordat de A-ploeg binnen kwam.

Een erg mooie tocht gehad, met een fijn tempo.

Afstand: 72km, Gemiddeld: 28.9km/u, Aanwezig: 11

Gedragscode ATB Gedragscode Race