Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

Vandaag was Louis de Kapitein. De BraLimBra tocht heeft Louis zelf, jaren geleden, in elkaar gezet. Louis vertrok met zijn groep om 09.00 uur met 10 mannen en 2 vrouwen. Hierbij het verslag van Louis:

Met ideale fietsomstandigheden trokken we, na wat voor info, richting Griendtsveen, Meterik, Castenray, Wanssum. Hier werd een nieuw stuk route genomen richting Geisteren, alwaar bij het voormalige kasteel van de baron Weichs de Venne werd gepauzeerd.

Dit dorp is nog steeds grotendeels monumentaal bezit van deze familie. Een deel van de groep zat op een bank te genieten onder hoge bomen en uitzicht op de Maas , anderen lieten zich door een lokale bewoner inlichten over de restauratie van het oude kasteel, m.h.v. vele bewoners van dit dorp. Na wat &qout;activeren" werd de mooie route verder vervolgd richting Maashees, Holthees en Overloon. Hier werd Adri zijn band geplakt en het in de band gevonden steentje weer netjes op het wegdek “geplaveid”. Via Merselo, Heide , hier voegde Roland zich bij onze groep (was wat verlaat), en IJsselstein werd de route zonder problemen afgelegd. Buiten bij de Jump hebben samen met de A groep nog genoten van de koffie en sommigen van de zon.

Afstand: 77km, Gemiddelde: 28.7km/u, Aanwezig: 12

Gedragscode ATB Gedragscode Race