Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[05-08-2018]Verslag E-groep.

Vanmorgen is de E-groep onder ideale omstandigheden om 9 uur vertrokken met 8 personen.  Tiny was er ook maar niet in rennerstenue. Hij had last van zijn knie en kon moeilijk fietsen. Hopelijk  is dat weer snel beter Tiny.

We vertrokken in een rustig tempo want we hadden de wind tegen tot in Veghel. Geert had het vermoeden dat het niet hard zou gaan vandaag. Wat de rede voor die gedachte was is mij niet duidelijk geworden. Misschien was het gisteravond  laat geworden in de Vlierdense bossen. 

 Bij het Sint Antoniuskapelletje, een stukje na Veghel, hielden we even pauze. Toen met de wind veelal in de rug, want Saskia moest op tijd weer in Mierlo zijn, naar Deurne. En na 72 km hadden we een gemiddelde van 27.  Dus perfect voor de E-groep. 

Zo nu en dan, na een viaduct of wat bochten moesten we even op Jan wachten. Maar dat was geen probleem. Alle respect voor iemand van 76 jaar die nog zo goed kan fietsen. Bij deze temperaturen en op die leeftijd is het geen schande  als het op het laatst wat moeilijker gaat. 

Tegen 12 uur belanden we weer bij de Cratos tegelijk met de B groep. De A groep zat er al. En uiteraard had Johnny de koffie al weer klaar. 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race