Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
21
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[28-10-2018]Verslag E-groep.

Vandaag de laatste tocht van het seizoen. De klok is verzet en het vertrek staat voor 9:30. Dus uitslapen want in het oude ritme is het 10:30. Wat een luxe, of toch niet. Het is buiten twee graden en er staat een harde koude Noordoosten wind. Dit merken we meteen bij de start. We hebben de wind flink tegen.

De snelheid van de groep werd aangepast om ervoor te zorgen dat iedereen meekon. Kapten Geert lette hier goed op. Via Ysselsteyn richting Venray. Hier over de A73 en over het spoor. Gelukkig hier naar het zuiden, waardoor de wind van de goede kant komt.

Na een stuk langs het spoor gereden te hebben, moesten we er weer over. Daar hadden we een probleem. De overweg was helemaal afgesloten met hekken. Maar toch moesten we erdoor. Dus langs de hekken af over de overweg gelopen. Meteen een korte pauze gehouden en weer verder. Via Horst naar America.

Omdat onze kapten wist dat er  bij de koffie iets lekkers klaar stond en we redelijk laat waren, werd besloten om de rit wat in te korten door langs het spoor terug te rijden. Bij de Cratos stond de koffie weer klaar met een stuk gebak. Hier was het lekker warm. 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race