Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
17
18
20
21
22
24
25
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[04-10-2018]Verslag ATB-E

Vandaag zijn we naar een schitterende zomer op de weg overgestapt in het bos. Aan het vertrek 1 dame en  5 heren. Voor sommigen was het al weer een tijdje geleden. Dit was wel te merken bij de eerste bocht ging Antonio al onder uit had niet ingeschat dat bladeren wel eens nat konden zijn.

Voor sommigen lag het tempo iets te hoog hopelijk nog niet in voor.  Bij Hanneke ging het als vanouds en gaf zij ons het nakijken.

Toen we de Berken naderden moest Tiny weer denken aan het interessante verhaal en geheim van Adri. Afgelopen woensdag kregen we een mooi verhaal te horen van het monument bij de Berken bij dit mooie oerstuk in de nabijheid van Liessel Ommel en Vierden.

Adri vertelde dat hier in de nabijheid in de tweede oorlog een vliegtuig neer gestort was en de inzittenden omgekomen waren allen zeer jonge mannen. Bij dit monument staat nog een wiel van verongelukte vliegtuig

Adri wist te vertellen dat een boer hier in de nabijheid dit wiel nog in zijn schuur had staan en zodoende dit had geschonken voor monument. Wij weten het geheim van Adri maar dit verteld hij misschien ter zijner tijd nog wel wie weet. Het was een mooi verhaal en zo kom je nog iets van de historie te weten.

Onder de mooie omstandigheden keerden we gezamenlijk huiswaarts

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race