Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
23
25
26
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[18-11-2018]Verslag E-groep.

Het was lekker fris bij de start bij Cratos op 18 november, maar de zon scheen enthousiast en deed haar best de wind te overtreffen. 
Allereerst hebben we een vergadering belegd en het voorstel besproken om van route te wisselen, zodat we eerst de wind tegen zouden hebben en onze kracht konden tonen en de tweede helft de wind in de rug zouden krijgen als beloning. 

Het voorstel werd met 1 stem voor en 0 tegen aangenomen. Eerst werd koers gezet naar Griendtsveen was het genieten van de Peel en vechten tegen de wind. 
Net voor Veulen werd het overduidelijk dat komende week Boerenkoolstampot op het menu komt te staan. De nachtvorst heeft de nodige suikers laten vormen in de bladeren, dus de smaak zal lekker zoet zijn. De rupsen zullen er wel uitgevroren zijn, dus zelf voor worst zorgen. 
Via Leunen ging het naar Overloon. Daar werd iedereen aangemoedigd door een dromedaris die ons al lang had staan opwachten. De wegen waren gelukkig allemaal prima in orde, weinig bladeren en van gladheid was geen sprake omdat het oppervlak mooi droog was. 
In Overloon werd de wind ons ook plotseling goed gezind en hebben we vrede gesloten. Met een lekker tempo ging het van Overloon door Stevensbeek en Oploo, waar iedereen met een glimlach op zijn gezicht rondliep en spandoeken waren opgehangen omdat zij al eerder dan Deurne worden aangesloten op Glasvezel. 
Via Elsendorp, de Rips en Milheeze werden omringd door de prachtige bossen in warme kleuren en viel het laatste stukje niet zwaar meer, zeker niet na de korte stop met een lekkere banaan als versnapering. 
In Deurne aangekomen bleek het helaas al bijna kwart voor 12 en was een lekkere bak koffie in Cratos niet meer voor ons weggelegd. 
Als enige rijder werd ik door de hele groep aangewezen om het verslag te maken. Bij deze dus, een sportieve groet uit de Zeilberg. 

Gedragscode ATB Gedragscode Race