Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[10-03-2019]E-groep.

Toon arriveerde tegen 08.50 uur bij Cratoscentrum met de regenjas al aan, het regende bijna de hele ochtend al. Wie stond daar al met zijn voorwiel in de hand, John..

Hij was al vanuit Bakel gefietst door de regen en net voor aankomst reed hij lek. Is hij nu al, zo vroeg in het seizoen, koploper in  “Lekrijder van het Jaar”?

Vlug effe met z’n tweetjes de band gerepareerd, ondertussen arriveerde Harry, volledig gekleed in regenpak. Ondertussen was het al 09.00 uur geweest maar niemand was meer op komen dagen.

Wat doen we ermee, het regent nog steeds.

We wachten tot 09.30 uur of er misschien nog E gangers komen, binnen maar even wachten.

Om 09.30 uur nog steeds niemand op komen dagen, dan gaan we met z’n drieën de E – tocht fietsen, De Rondraij tocht. Even een berichtje sturen naar Johnny sturen dat het niet noodzakelijk is om voor de koffie te zorgen.

WE fietsen langs sportpark Kranenmortel, door de Zeilberg en via de Kulert richting Ysselsteyn. We fietsen achter elkaar en om de kilometer wisselen van kop. Dit verliep prima.

Voorbij de Wittedijk begon het harder te regenen, de lucht beloofde niet veel goeds het zag er te donker uit. 

In Ysselsteyn besloten we maar om de tocht af te breken en via Timmermansweg, Griendsveenseweg weer richting Cratos te gaan. De regen bleef aanhouden. 

Aangekomen bij Cratos besloot Harry maar meteen door te fietsen naar huis, hij had het koud en voelde zich niet helemaal fit. Om John zo niet terug te laten fietsen naar Bakel besloten we met tweeën maar een lekker bakkie koffie te zetten en de tocht te evalueren, waar we zo mee klaar waren.

Gedragscode ATB Gedragscode Race