Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[13.07.2014]A–groep vandaag met 12 personen die om 07.30 uur vertrokken voor de Kampina tocht. Het eerste gedeelte moesten we aanpassen met de nog steeds durende werkzaamheden van de nieuwe rondweg. Via de Grote Bottel kwamen we op Esdonk uit waar we op de originele route zaten.

In het begin hadden we een klein beetje motregen maar dat stelden niets voor. De tocht verliep voorspoedig met een redelijk tempo, continu boven de 30 km/h. Om de 3 kilometer doordraaien zodat het tempo constant bleef. Via Raktseweg naar Aarle – Rixtel, stukje richting Helmond om via het Croy naar de Stiphoutse bossen te gaan. Vandaaruit naar Lieshout, Son en Breugel, langs de Sonse Heide naar Best. Door natuurgebied de Mortelen om zo richting het gebied van Kampina te komen.

Op de Oude Grindweg reed Jan zijn voorband lek. Het zit hem de afgelopen weken niet mee, elke week wel lek. En dat met een nieuwe fiets. Diversen maakte gebruik van deze stop om wat te eten. Hier deden we ook even naar onze pauze plaats bellen, volgens afspraak, om door te geven met hoeveel personen we kwamen. Helaas niemand pakte af, dus dan maar inspreken.

Door het natuur gebied van de Kampina naar Oisterwijk, langs Haaren af om zo in Lennisheuvel te komen. Hier hadden we een afspraak voor de koffie. Helaas alles nog donker, even aanbellen maar niemand thuis. Kom zei Marti we fietsen door naar Liempde daar is wel wat open.

In Liempde moesten we de route een beetje aanpassen om zo bij Het Wapen van Liempde, onze nieuwe pauze plaats, uit te komen. Hier leggen we vaker aan, goede koffie en volgens Hans lekkere appelvlaai die niet uit de diepvries kwam.

Van Liempde naar Boskant, Nijnsel, Vresselse Hut naar Mariahout, binnen door naar Beek en Donk. Via De Biezen, Grotels Hof naar Bakel om via de Bruggenseweg, Stationsstraat weer naar De Djump te gaan. -TB

Afstand: 124km - Gemiddeld: 29.9km/u - Aanwezig: 12

Gedragscode ATB Gedragscode Race