Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[30.08.2015] Gisteren was het NK toerfietsen 2015 te Dieren. Omdat er diversen leden aan deelgenomen hadden wordt zondags na dit evenement gezamenlijk gefietst. Met 20 mannen en 5 vrouwen verdeeld in twee groepen vertrokken we om 08.30 uur. Harry kapitein

van de eerste groep en Toon van de tweede groep.

Het ging mooi op tot voorbij Overloon. Langs de Oplosedijk vond een autocross plaats, op de weg stonden diversen auto’s met aanhanger stil. Hier werd geroepen ritsen en opletten. Marieke had dit iets te laat in de gaten en botste tegen Jan zijn fiets, die al bijna stil stond. Alle twee kwamen ze ten val. Gelukkig niets aan over gehouden.

Het slingerend fietspad in de Hondsberg bossen was het behoorlijk nat, net van te voren had het hier behoorlijk geregend. Ook lagen er diversen takjes op het pad. Gelukkig met het doornemen van de route werd nog extra doorgegeven dat het hier opletten was en rustig gereden moest worden. Dit had iedereen goed onthouden.

Voor Holthees reed Lucile lek, gelukkig de mannen deden wat ze moesten doen en zij kon toekijken. Helaas moest Hans de tocht ook staken i.v.m. afgebroken spaken. Gelukkig woonde een broer vlak in de buurt en deze werd opgetrommeld.

Tussen Maashees en Geijsteren kwamen we Louis tegen, hij keerde om en reed verder mee met de groep. Louis had zich verkeken in de vertrektijd.

Voor Leunen op de Beemdweg reed Marieke lek, gelukkig hier deden de mannen ook hun werk. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race