Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[21-02-2016]Verslag ATB-A

Verslag door musketier Hans

Vandaag de Schadijkse bossen tocht met zijn drieën gefietst. De 2 musketiers (Harry was er niet) Toon en Hans en een gastrijder denk ik. (John)had hem al lang niet meer gezien.

Heenweg ging lekker voorspoedig met lekker wind in de rug. Onderweg nog wat herinneringen met John opgehaald over de tijd dat we nog deden hardlopen. Praten kunnen we samen wel hebben we allebei geen moeite mee. 

Toon nam in het bos kop, knalde er hard overheen. Hadden het rondje van 19 km binnen 62 minuten gefietst. De ronde was kurkdroog en in perfecte staat is zeker een aanrader bij nat weer. Terugweg was wat minder. We hadden de wind pal op kop, dus dat was ff afzien. Toon vond toch dat we op de Griendtsveenseweg nog ff moesten af sprinten, hij probeerde sneaky langs Hans te komen.  

Samen nog ff gezellig koffie gedronken, waar Geert en Roland nog aansloten. Zij hadden samen Bikkelroute en Liessel bos gefietst. 

 

De WZR ploeg waren vandaag met 2 man, Hans H en Louis, op stap geweest voor de Stip tocht.

Bij binnen komst zetten Louis zijn helm af en legde zijn bril op tafel. Zijn gezicht was vuiler dan van de mountainbikers. Je kon precies zien waar de bril had gezeten.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race