Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

A-ploeg vertrokken vanmorgen om 07.30 uur met 15 personen.

Vanaf De Djump naar Liessel

via het Zand naar de Heitrak, Neerkant om zo op de Meijelseweg weer uit te komen. Via Meijel een stuk richting Ospel, om via de Peelweg met een lus na Meijel maar voor de Noordervaart weer uit te komen. Stuk richting Heibloem om door het natuur gebied Waterbloem richting Leveroij/Heythuysen naar Baexem te fietsen. Via Baexem naar Grathem, door natuur gebied Exaten en langs de plassen Maasgouw en om Heel weer richting en door Beegden te gaan.

Onder de A2 door en via Horn weer langs de A2 en Noorderplas om later via een fietsbrug over de Maas naar Linne te fietsen. Net voor de fietsbrug werd Marti afgeleid en raakte hierdoor met zijn trapper en scheenbeen een paaltje. Hier had hij even behoorlijk last van. Gelukkig was Marti niet gewond geraakt en werd de pijn langzaam draagbaar.

Via Linne weer onder de A2 door naar Maasbracht. In Maasbracht bij Café herberg de Markt onze koffie pauze te houden. Hier werd door verschillende personen kersenvlaai met – of zonder slagroom besteld. Hans kon het niet laten en moest even bij zijn collega, supermarkt Plus, binnen kijken.

Na de koffiepauze moesten we een stuk terug fietsen om weer op de route te komen. Weer een stuk langs de A2 en over de maas om in Wessem uit te komen. Ten oosten langs Thorn, om het Industrieterrein van Ittervoort richting Hunsel. We fietsten ten oosten om Haler en Tungelroy door het bosgebied Moesselpeel voor Weert weer uit te komen.

Over de A2 door het piep kleine plaatsje Schoor naar Nederweert, door het gebied Boeket om zo parallel langs de Zuid-Willemsvaart in Someren-Eind uit te komen. Zuid-Willemsvaart over, via Gezandebaan om voor de visvijver Heusden weer rechtsaf te slaan. Hier kwam Toon erachter dat we een persoon misten, Eric. Om de groep te laten stoppen moest Toon paar keer op zijn fluit blazen. Er werd navraag gedaan aan de groep of iemand wist wanneer Erik de groep had verlaten. Net voor Someren-Eind gaf Eric door even een sanitaire stop te houden. De groep hield hier geen rekening mee en fietste gewoon door. Na overleg werd besloten maar door te fietsen met het vertrouwen dat Eric alleen goed thuis zo komen.

Via Asten naar de Veldweg om zo langs Oostappense Heide, door Ommel, richting Vlierden weer naar De Djump te fietsen. Iets na 12.00 uur waren we terug waar de E-ploeg al genoten van de koffie.

Afstand: 117km, Gemiddeld: 29.4km/u, Aanwezig: 15

Gedragscode ATB Gedragscode Race