Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

De A–ploeg is vandaag met 14 personen om 07.30 uur vertrokken vanaf De Djump.

Door de Zeilberg naar Walsberg, Milheeze,

De Rips ten oosten om Westerbeek richting Overloon. Voor Overloon via de rondweg naar Smakt, Maashees, Wanssum naar Well. Via de Wellsehut door het Nationaal Park de Maasduinen richting Siebengewald, Afferden, Bergen, Aijen, over 't Leuken meer naar Well. In Well op de Grotestraat bij La Belle Meuse hebben we onze koffie pauze gehouden. Enkele bestelden er een eigen gemaakte Limburgse appelvlaai erbij.

Na de pauze weer de maas over naar Blitterswijck. Na Blitterswijck nog een stukje langs de Maas om zo weer richting Swolgen te gaan. Via Swolgen door Tienray en via Klein Oirlo naar Castenray. Via Lollebeekweg en Lorbaan door Veulen naar de Middenpeelweg. Over de Paardekopweg, Timmermansweg en Griendsveenseweg langs sportpark Kranenmortel weer naar De Djump. Op de Griendsveenseweg haalde we René in, hij was aan het uit fietsen van de zware tocht van gisteren. Met 6 personen hadden ze gisteren de Jean Kelly tocht gefietst in België.

We hadden een hoog gemiddelde vandaag, vanaf begin werd het tempo strak gehouden. Dit ging goed we hadden weinig wind als hindernis en iedereen kon goed bijhouden. De tocht was goed verlopen, geen lek gereden, weinig verkeer op de weg en de zondag fietsers kwamen pas laat op gang.

Afstand: 120km, Gemiddelde: 30.3km/u, Aanwezig: 14

Gedragscode ATB Gedragscode Race