Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[25-03-2018]Verslag A-ploeg.

Vandaag een mooie opkomst voor de A groep, met 11 personen begonnen we om 08.30 uur aan de tocht Dwars door Siberië.

De naam deed eer aan de koude morgen, het was even wennen.Met een lekker tempo over rustige Brabantse wegen fietsten we over De Bottel, Esdonk, Raktseweg richting Aarlese Heikant.

Op de Grotelseheide werd er geroepen dat er gestopt moest worden. Petra had last van een trillend gebeuren. De bidonhouder was los getrild. Terwijl een helpende hand druk bezig was de losgelopen boutjes vast te draaien, moesten de mannen weer een discussie op gang brengen over het woordje trillen.

Petra, die ook niet op haar mondje is gevallen, gaf er een mooie draai aan waar de mannen niet van terug hadden. 

Terwijl we bezig waren zoefde de B groep voorbij. Na deze stilstand een klein tandje hoger om via de Grotelse Heide, Pandelaar richting Esdonk naar Handel te gaan. 

In Padeau haalden de A groep de B gangers weer in en er over om via Keizersberg, Oploo, Westerbeek en door het koude Siberië richting Zwartwater te gaan. 

Na een kleine 50 km even een pauze ingelast voor het inwendig van de mens te vullen. Paar minuten later arriveerde de B groep.

Na wat gekakel met elkaar vertrok de A groep richting Merselo waar we ter hoogte van Weverslo even temporiseerde.

Hier hadden ze aan het wegdek gefreesd en zaten er stootranden, even opletten voor stootlek.

 Via Venray, Heide fietsen we een stuk richting Veulen, Timmermans weg in Ysselsteyn om via de Griendsveenseweg weer richting Cratoscentrum.

 De B-groep was vandaag met 3 dames en 7 heren. De dames hadden vandaag goed hun best gedaan, ze hielden het tempo er goed in.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race