Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[17-03-2019]Verslag A+B groep.

Voor de 3de zondag op rij slecht fietsweer, de regen blijft parten spelen. De vooruitzichten voor vandaag was dat het na 09.00 uur veelal droog zou blijven, afwachten dus tijdens de tocht.

Met 8 personen, toch een mooie opkomst met deze weersomstandigheden, vertrokken we om 09.00 uur voor een nieuwe tocht “Beugense bossen tocht” een lengte van 69 km.

Driekwart van deze tocht hadden we vorig jaar gefietst met Deurne – Deurne, georganiseerd door onze collega’s TWC De Wekkers.

De negende persoon sloot aan op de Zeilbergstraat. 

Ook al was het veelal droog weer, de meeste hadden toch hun regenjack aan gedaan. De eerste helft van de tocht hadden we regelmatig ondersteuning van de wind, meestal van opzij. 

In Wanroij, ter hoogte van bedrijventerrein Molenveld, letten de Kapten even niet goed op en stuurde de groep de verkeerde richting in.  Sommigen waren vlug wakker en attendeerde erop dat we verkeerd zaten. Omdraaien dus. 

Na Wanroij was het regelmatig wat harder werken met de wind van voren maar de groep paste zich goed aan. Er werd met een mooi tempo gefietst waardoor de groep compact bij elkaar bleef.

Het wisselen van koppositie werd vlugger gedaan. 

Na 42 km, tegen de rand van St’ Anthonisbos, hielden we een korte pauze. Diversen banaantjes en reepjes werden naar binnen gewerkt. Harry was zo fair dat hij met een plastic zakje rond ging om daar het afval in te doen. In Elsendorp deponeerde hij dit in de vuilnisbak. 

Tussen Elsendorp en De Rips hadden we de wind mee, hier werd even flink door gefietst. Het tempo bleef wel zo dat iedereen bij kon blijven. 

Moe maar voldaan kwamen we om 11.45 uur weer aan bij de Cratos waar Johnny trouw de koffie al weer klaar had staan.

Eentje zat al aan de koffie, die had een rondje gemaakt met de mountainbike. 

We vroegen ons af of de E – groep vandaag ook op pad was, helaas niemand gezien. Nadien bleek dat Jeffrey de enigste persoon die om 09.30 uur zich melde bij de Cratos, verder niemand op komen dagen.

Jeffrey heeft in zijn eentje  maar een rondje gefietst en was rechtstreeks naar huis gegaan.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race