Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[28-04-2019]Verslag A-groep.

Met 7 man De Geelderstocht gefietst. Vooraf een paar aanwijzingen en tips van Toon. Daarna redelijk rustig vertrokken.

Voor Bakel profiteerden we al van de parcourkennis van Henk, die wist dat een weg afgesloten was.

Verder de eerste helft weinig bijzonderheden. Voornamelijk wind mee, af en toe opzij of tegen, we hielden het tempo onder controle. Nadat we steeds meer naar het westen draaiden kregen we meer tegenwind en draaiden we wat vlotter door. In Liempde zou om 10.00 uur er koffie zijn, maar we waren er 09.20 uur, dus maar door gefietst. Even verderop een korte stop. Daar kwam een kwieke dame op leeftijd voorbij op een e-bike. Ze riep dat we wel achter haar aan mochten fietsen: "kom maar mee". We waren zo verbouwereerd dat we even later achter haar aan gingen, totdat we ontdekten dat onze route een andere kant op ging. Dus toen maar gekeerd, we hebben die boeiende dame helaas niet meer gezien.
Met een keurig tempo ging het richting Deurne. Helaas letten we vlak voor het eind minder goed op. Op het laatste moment moesten we vol in de remmen voor een auto van rechts, met als gevolg dat er twee van ons op elkaar reden. Gelukkig "zonder erg", op wat schaafwondjes na.
Aangekomen bij Cratos evalueerden we dit incident meteen, met als conclusies: blijven opletten, ook al ben je bijna thuis. En, niet achterom gaan kijken als je in een groep fietst.
Al met al toch een goede rit.

Gedragscode ATB Gedragscode Race