Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[12-05-2019]Verslag A-groep.

Met 1 dame en 5 heren vandaag de Dubbroek tocht gefietst. Vooraf was al duidelijk dat we met een flauw windje in de rug zouden vertrekken en dat die wind tegen de middag ietsje zou aanwakkeren. We begonnen zeer verstandig in een gecontroleerd tempo.

Tot aan Neer pedaleerden we redelijk relaxed. Daarna ging het langs de Maas en bleek het inderdaad al wat harder te waaien. Met de wind nu tegen, draaiden we wat sneller door en hielden het tempo erin. Op ongeveer de helft van de tocht stopten we even om wat eten te pakken. Net toe we weer vertrokken, arriveerde ook de B-ploeg op deze plaats. Geen tijd om bij te praten, wij moesten voort!

Er volgde nog een gevarieerd parcours waar we met stevig tempo overheen gingen. Zoals het hoort pasten we ons wel aan, zodat we mooi compact bleven fietsen. Vanaf de Snoertsebaan begonnen we met ronddraaien, voor ons groepje toch nog wennen om een constante snelheid te houden. Maar zonder bijzonderheden waren we mooi op tijd terug bij Cratos , waar Johnny de koffie al klaar had. Prima gefietst: in het begin krachten gespaard, daarna met wat hogere hartslag de tegenwind gepareerd. Zo moet het!

Gedragscode ATB Gedragscode Race