Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

Vanmorgen half tien stonden 5 personen klaar voor een "winterzondagwegrit". Zoals vaak de laatste tijd, had het 's nachts toch weer even licht geregend, waardoor de wegen erg vies waren geworden.

Maar, niet getreurd, gewoon vertrokken voor een tocht richting Meijel, Heibloem, Roggel, Heijthuizen, Leveroy, Nederweert, Ospel, Heusden, Asten, Ommel, om weer te eindigen op de Djump.

Het opspattende water zorgde ervoor dat we al snel 10% van de besmeuring verzameld hadden van de Bosrakkertjes. Dit zou naar het einde toe oplopen tot een besmeuringsgraad van 20%. Tevens zorgde de natte weg voor een lekke band bij Robert ter hoogte van Leveroy. Tijdens de reparatie kon de rest lekker even een hapje eten en even de rug strekken. Daarna ging het met een windje mee vrolijk verder. Gemiddeld rond de 28.5km/h over een afstand van 65 kilometer.

Ten slotte een blijk van waardering voor de sportieve prestaties van Jan, het (als ik me niet vergis) op een na oudste lid van de club, maar nog altijd in een bijzonder goede vorm. Jan kon overal goed meekomen, en heeft in de beginfase ook nog enkele kilometers kopwerk gedaan. -RvV

Gedragscode ATB Gedragscode Race