Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[11-10-2020]Verslag A+B groep.

Met een grijze lucht en een koude nacht druppelde het toch zachtjes aan binnen, met deelnemers voor de tocht Roermond in Lijn tocht.

we vertrokken met 2 dames en 10 heren, waarvan 2 gastrijders. Gezamenlijk als A – en B groep.

Roermond in Lijn tocht, een lengte van 92 km, staat elk jaar op de kalender. Het is een van de tochten waar weinig tot geen reactie binnen komt dat deze ergens aan gepast moet worden.

Omdat het een koude nacht was waren er verschillende met de winterhandschoenen aan. De grijze lucht bleef toch nog paar uur aanwezig met zelfs hier en daar nog wat mist. Er werd goed doorgefietst zodat ieder, de een wat langer dan de ander, toch weer op een aangename lichaamstemperatuur kwam.

Tot ongeveer bij Beegden hadden we regelmatig de zuidwesten wind als tegenstander, gelukkig was het niet zo erg als vorige week. Gelukkig kwam het zonnetje rustig door wat het fietsen weer een stuk aangenamer maakte.

Na 58 km arriveerde we bij St. Elisabeth’s Hof aan de Roggelseweg in Haelen. Even hier op adem komen met een lekker bakkie koffie of cappuccino en enkele trakteerde zichzelf op een vlaai met slagroom.

Buiten onder de parasol was het toch nog fris, gelukkig deden ze de elektrische terras verwarming aan wat het een stuk aangenamer maakte. 

Na deze aangename pauze weer verder voor de laatste 34 km. Lekker windje in de rug inclusief de zon, wat wil je nog meer op een zondagochtend.

Weer een fijne tocht gehad vandaag, met een mooi tempo die iedereen aankon.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race