Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[12-09-2021]Verslag A-groep.

Omdat een volledig fietsweekend ook dit jaar geen optie was, had de fietsweekendcommissie een alternatief georganiseerd. Keuze uit twee afstanden, 120 of 90 km, met een gezamenlijke pauze bij Jachthut Op den Hamer te Wellerlooi.

12 clubleden waren om  08:00 uur present voor de 120 km tocht. Na een korte briefing door wegkapitein vertrokken we in rustig tempo.

Bij Milheeze werden we verrast door binnenwegen die van een verse grindlaag waren voorzien (waarschijnlijk was het grint in de uitverkoop). Zonder kleerscheuren kwamen we er doorheen, zo ging het verder om Merselo en Overloon, langs Vierlingsbeek naar Vortum-Mullem. Alles over autoluwe binnenwegen.

Met het veer de Maas over en dan een korte pauze, tijd voor een boterham, reep of banaantje. En tijd voor sterke verhalen over verloren kunstgebitten. Tip: eerst autoraam dicht voor je niest.
We vervolgden de tocht richting Gennep en met een boog terug naar Afferden. Vervolgens langs de Maasduinen om na 81 km bij de afgesproken rustplaats te arriveren.

Daar kwam ook de 90 km groep. Deze groep was een uur later vertrokken. Zoals gepland konden we samen op het terras een pannenkoek nuttigen plus een paar consumpties.
Goed gevuld ging het naar het veer, terug de Maas over naar Broekhuizen. Hier pakte de 120 km groep nog een extra lusje, via Swolgen, Meerlo, Castenray, Meterik naar America. En daarna recht naar Griendtsveen en ons thuishonk: Cratosvrienden te Deurne.
Na afloop van deze bijzondere tocht namen we nog een koffie en/of een lekker koud drankje. Wel mooi dat deze persoon wekelijks hier zorg voor draagt waar we zeer dankbaar voor zijn.
Wat is toerfietsen toch een heerlijke hobby!

 

Heren van het fietsweekendcommissie bedankt voor het organiseren van deze dag.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race