Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[27-02-2022]Verslag ATB A-groep.

Vandaag de laatste ATB tocht van het winterseizoen 2021 – 2022, op het programma  de ATB tocht “Hel van Bamor” met een lengte van 54 km. Deze tocht was 5 km langer dan in de toeragenda stond vermeld, dit omdat vertrekpunt is geworden de blokhut in Zeilberg.

Met 7 personen vertrokken we door het centrum van Deurne met een koud windje, het had afgelopen nacht een graad of 3 gevroren. Gelukkig het zonnetje was aanwezig wat het ook weer prettig maakt voor het fietsen.

Van de regen afgelopen week hadden we niets zoveel last van, op enkele plaatsen nog wel wat waterplassen maar door de vorst van de afgelopen twee nachten en het zonnetje was er al veel opgedroogd.

Waar we meer last van hadden waren toch de diversen omgewaaide bomen over de paden. Bij de een kon je mooi omheen fietsen en bij de andere moesten we klunen.

Op de ATB route van Gemert moest even de technische dienst in actie komen, bij een lid was door een tak zijn ketting eraf gelopen en zat muurvast tussen zijn cassette en frame.

De pechvogel had het geluk dat een medefietser gereedschap bij had, zelf had hij qua gereedschap niets bij. Een lesje voor de volgende keer. 

Bij mountainbike heb je in de groep altijd niveau verschillen waardoor de groep nooit compleet bij elkaar blijft. Zolang we op een mountainbike route zitten is dat geen probleem iedereen kan de route blijven volgen en de laatste is nooit alleen. Op bepaalde punten wordt er gewoon gewacht tot we weer compleet zijn. 

Bij terugkomst was de WZR groep al terug van hun tocht en zaten al lekker aan de koffie. Vandaag hadden we een vervangende  koffieboy die hiervoor zorgde. De koffie was bijna net zo lekker als de andere zondagen, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt koffieboy.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race