Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

Het fietsseizoen 2014 is weer begonnen, dit jaar op carnavals zondag. Opkomst was goed, 27 leden. Na een korte toespraak van de voorzitter en de groep in tweeën gedeeld te hebben konden we vertrekken aan onze eerste toertocht.

Via het industrieterrein richting Griendtsveen. De eerste groep, onder leiding van Harry, vertrok met een rustig tempo. Tweede groep moest, onder leiding van Toon, paar keer tot de orde geroepen worden om het tempo wat lager aan te houden. Na Griendtsveen een stuk Middenpeelweg om zo richting Meterick te gaan. Voor Meterick rechts richting America. Bij de spoorweg overgang reed Frans, die in de 2de groep zat, spontaan lek. Groep 1 reed een stukje voor groep 2 maar de laatste mensen van groep 1 dachten dat iemand van hun lek had gereden. Deze wilden ook stoppen maar kwamen erachter dat het van de andere groep was.

Groep 2 draaide om de 5km door om zo iedereen de kans te geven, die wilde, om kopwerk te doen. Dit liep niet altijd soepel omdat we af en toe de wind van voren hadden en er een paar daar wat moeite mee hadden om dit 10 km vol te houden.

Via America naar Kronenberg, oostelijk om Sevenum richting de Middenpeelweg. Langs De Turfhoeve om zo tussen Grashoek en Helenaveen uit te komen. Westelijk langs Helenaveen naar de Neerkant. Voorbij Neerkant had Louis, die in groep 1 zat, problemen met zijn band, deze liep langzaam leeg. Dan maar stoppen en kijken of er wat lucht bij kon, helaas er ging meer lucht uit dan in.

Via de Buizerd, Langs de Dennendijksebossen naar De Hutten om zo via ’t Zand in Liessel uit te komen. Door het centrum van Liessel naar Deurne om iets na 11.30 uur weer bij De Djump te zijn. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race