Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

De A-groep vandaag met 25 leden, groep werd weer in tweeën verdeeld. 09.00 uur vertrokken richting Bakel. Langs de Jan de Wit kliniek om via ’t Ven naar De Mortel te gaan. De eerste groep had een iets hoger tempo inzetten dan de tweede groep.

In het begin bleef je ze in het vizier houden maar wat later waren ze uit zicht. De eerste groep wisselde kop over kop maar dat verliep niet altijd vlekkeloos. Dit mede door veel fietspaden en wat onrustige groep. De tweede groep draaide om de 5 km door, dit verliep goed.

Via De Mortel naar Gemert, ten westen om Gemert naar Boerdonk. Door de bossen van ’t Hurkske naar centrum van Erp, richting Veghel. Voor Veghel naar ’t Ham, door Keldonk. Om Hool heen naar Zoffelt, Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel, via Ravensgat naar De Rakt om zo over de Oude Helmondseweg weer naar De Djump.

In deze tocht zitten veel fietspaden wat niet iedereen leuk vindt, in afwachting hou deze tocht beoordeelt wordt is de vraag of deze tocht volgend jaar nog in de toeragenda staat.

Afstand: 69km, aanwezig: 25, gemiddelde: 28.2km/u

Gedragscode ATB Gedragscode Race