Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

De A-groep met 17 man op stap en eindigde met 18 personen. Om 08.30 uur (30 maart) vertrokken we via de Zeilberg naar IJsselsteijn, Oirlo. Onderweg draaide we door om de 5 km, dit begint steeds beter te werken. Steeds meer personen doen mee, al is het maar voor een keer kopwerk te doen. Via Oirlo, Meerlo, Blitterswijck naar Broekhuizenvorst.

Buiten Broekhuizenvorst hielden we een korte pauze. Toen we aan wilden fietsen zagen we Jac aan komen. Jac was vergeten de klok één uur vooruit te zetten. Toch knap ons in zo’n korte afstand bij te halen. Via Lottum, Horst, Kronenberg, Evertsoord naar Helenaveen. Het fietspad tussen Evertsoord en Helenaveen vinden ze minder prettig, dit omdat de fietspad niet zo breed is en met die stoep rand tussen fietspad en wegdek. Met tegenliggers is het opletten. Via Helenaveen naar Griendtsveen richting Deurne. Via de Breemortel weer naar De Djump.

Onderweg veel positieve reactie ontvangen omdat we over bijna autovrije wegen en zeer weinig fietspaden reden. De tocht was zeer goed verlopen, iedereen kon tempo goed bijhouden en onderweg geen verder op onthoud gehad.-TB

Afstand: 81km, Gemiddelde: 29.9km/u, Aanwezig: 18

Gedragscode ATB Gedragscode Race