Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
29
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[24.08.2014] De jaarlijkse gemiddelde tijdrijden, week voor NK gemiddeld groeps tijdrijden, werd vandaag onder auspiciën van onze drie scheidsrechters en tevens juryleden gehouden. 50% opkomst van de leden was goed te noemen maar kan beter.

Ieder moest zich melden bij de jury en door geven met welk gemiddelde hij of zij deze tijdrit wilde afleggen. De ronde, die we al een paar jaar fietsen, werd toch voor alle zekerheid gezamenlijk vooraf een keer gefietst. Deze ronde moest drie keer gereden worden om tot een afstand van 35,34 km te komen. Er werd twee aan twee gestart om de minuut. Onze drie juryleden, Johnny, Jan en Tonny hadden het er druk mee voordat ze allemaal weg waren.

Een van de deelnemers had niet goed opgelet tijdens het gezamenlijk fietsen van de route. Hij draaide al eerder af en had drie keer een ronde van 8,46 km gefietst. Hierdoor eindigde hij als laatste. Wel jammer, omgerekend naar de grote ronde was hij zeker in de top 5 geëindigd.

Na de wedstrijd, met een extra rondje, weer terug naar De Djump. Hier waren Johnny en jan druk bezig de einduitslag goed op papier te krijgen. Na een poosje was het gelukt, de voorzitter las de uitslag voor van plaats 25 naar plaats 4. De overgebleven namen werden naar voren geroepen op eentje na, die was al naar huis.

Op de gedeelde derde plaats waren Harry en Jan geëindigd met 18 strafseconde en hadden hiermee een binnenband gewonnen. Op de tweede plaats met 16 strafseconde was John geëindigd en nam drie binnenbanden mee naar huis. De persoon die al naar huis was, i.v.m. andere afspraken, had maar 10 strafseconde en ontving als eerste prijs een buitenband. Louis werd gebeld en gefeliciteerd met het behalen van de eerste prijs. Hij was helemaal beduusd, had dit helemaal niet verwacht. Na het uitdelen van de formulieren werd er nog druk gespeculeerd waar ze het hebben laten liggen en de volgende keer beter moet. Tot volgend jaar. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race