Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[18-03-2018]Spinning verslag.

Omdat de weervoorspellingen erg slecht waren voor de zondag werd er op zaterdag in een nieuwsbrief vanuit het bestuur aangekondigd dat de weg ritten voor alle groepen voor zondag afgelast waren. Dit door de extreme kou en de harde wind hierbij.Het alternatief was twee uur gaan spinnen bij Fitland.

De locatie waar ook de winterspinners actief zijn.

De start was om 9:30 waardoor iedereen kon uitslapen. Hier werd ook gretig gebruik van gemaakt. Rond 9:00 was er nog bijna niemand. De meesten kwamen tegen 9:30 binnen. Gelukkig maar anders zou het wel erg rustig zijn gebleven. Er waren zaterdag een aantal wielerverenigingen benaderd voor dit spinnen. Uiteindelijk waren er 13 fietsers van TC het Verzetje, vier dames en negen heren en een heer van Manders.  Dus in totaal 14 personen. Mooi om te zien dat de rode armada aanwezig was. Dit viel goed op en de leraar (Paul)  was blij met onze aanwezigheid.

Iedereen is twee uur gebleven. Het eerste uur hadden we veel Rock en Roll muziek. Op de beamer waren foto’s van de artiesten getoond. Na het eerste uur hadden we een korte pauze om wat te eten of drinken te gaan halen. In het tweede uur werden er beelden van de Giro getoond waar we  met de bijbehorende muziek samen met veel plezier aan deelgenomen hebben. Op tijd een lolletje ertussen door. Meezingen met een refrein, de dames(4) en de heren(9) apart. Maar ook een ploegentijdrit en enkele stevige eindsprints.

Iedereen kon op zijn niveau meedoen en hierdoor was het voor iedereen een leuke ochtend. Een aantal deelnemers heeft nog samen koffie gedronken bij Fitland en na gekletst over de leuke ochtend.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race