Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
14
15
17
18
20
21
22
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

Nu de overheidsmaatregelen en adviezen als gevolg van de corona-pandemie ons beletten om , zoals we gewend zijn,  elke zondagochtend maar ook elke woensdagochtend een of meer clubritten te verrijden, is het clubgebeuren daardoor op een laag pitje komen te  staan.

Desondanks zitten we niet stil bij onze vereniging. Zo hebben we in de wintermaanden met elkaar onderhoud gepleegd aan de mountainbikeroutes in Zandbos en De Bikkels. We hebben zelfs in Zandbos en de Bikkels een nieuwe singletrack route aangelegd. Ook onderhouden we de knooppunten fietsroute in Deurne en omgeving.

De leden van onze vereniging fietsen met ingang van maart van dit jaar weer in nieuwe clubkleding. Dit werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, Plus Bouwmans, Hans Bouwmans Bloemen en Planten, Fietsverhuur De Peel.nl, E-bike center Liessel, Schildersbedrijf Erik en Jac Hoogers, CreekWood overkappingen en landpoorten en Joep Hikspoors Tuinen. De nieuwe clubkleding werd geleverd door 36 Cycling te Moordrecht.

Ook hebben we een fotowedstrijd georganiseerd onder de leden. Foto’s die gemaakt werden tijdens een fietstocht of anderszins werden door de leden ingestuurd. Deze kunt u bekijken op onze site onder het tabblad  “FOTOS” en ook op de facebookpagina van ’t Verzetje. De foto’s werden verdeeld in  twee categorieën , de categorie Fietsen en de categorie Diversen. Alle leden hebben per categorie punten toe kunnen kennen aan de drie voor hen beste of mooiste foto’s.  Binnenkort zal bekend worden gemaakt welke foto in elke categorie heeft gewonnen. De inzender ontvangt daarvoor een prijs.

Zodra we weer in de gelegenheid zijn om in een groep te gaan fietsen zullen we dat weer doen  met ritten die op de toerkalender van dit jaar staan vermeld.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race