Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
28
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

Zondag 5 september stond in het teken voor onze sponsoren oftewel Sponsor foto tocht. Telkens als we weer in nieuwe fietskleding zijn voorzien, voor een periode van 5 jaar, willen wij onze sponsoren bedanken met een foto waarbij gezamenlijk de leden voor het bedrijfspand staan met op de achtergrond hun sponsornaam.

Tegen 08.30 uur kwamen de leden, goed gehumeurd, zachtjes aan binnen gelopen in Cratoscentrum.

Met een kort voorwoordje van onze voorzitter en de fotograaf werd er vertrokken in groepen van 10 personen.

Het eerste adres was Plus Bouwmans Sint Jozefstraat, een paar honderd meter verderop. Gelukkig was het nog rustig op de parkeerplaats en konden wij ons in stelling brengen zoals vooraf was uitgelegd. Na wat grappen en grollen was dit karweitje zo gefikst.

Op naar het tweede adres Hans Bouwmans Bloemen en Planten in de Kerkstraat. Hier verliep het ook als een fluitje, al hoewel er sommigen vlug waren afgeleid door wat omgevings geluid. Omdat het nog vroeg was op deze zondagochtend was het nog rustig op straat, die paar auto’s konden tussen het flitsen door mooi passeren.

Het derde adres was Schildersbedrijf Erik & Jac Hoogers Energiestraat. Vooraf had Jac aangekondigd bij de poort snel te zijn, deze ging automatisch na enkele minuten dicht. Op zich was dit geen probleem maar voor de treuzelaars was de kans aanwezig dat ze daar moesten blijven tot morgen 07.00 uur.

Het vierde adres moesten we naar Liessel aan de hoofdstraat. Omdat bij Ebike Center Liessel en Fietsverhuur De Peel niet voldoende ruimte was hebben we in overleg met Jarno Bakker Bikes & Repair de foto voor het winkel bedrijfspand genomen. Een persoon werd hier in de maling genomen door de fotograaf zodat iedereen weer alert werd voor de goede houding.

Op naar het laatste adres, weer terug naar Deurne oftewel Zeilberg, voor onze twee sponsoren Creekwood Overkappingen en Landpoorten en Joep Hikspoors Tuinen.

In een prachtige tuin werden we geïnstalleerd voor de laatste groepsfoto.

Op dit laatste adres werden we getrakteerd op lekker koffie met vlaai. Onze gastheer en gastvrouw hadden een leuk plekje ingericht waar we op het terras konden zitten of een stukje verderop staan tafels met enkele krukken. Hier werd gretig gebruik van gemaakt, er was net voldoende vlaai en aan koffie geen gebrek.

Namens ons allen bedankt voor deze dienstbaarheid aan de gastheer en gastvrouw.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race