Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[04.01.2015] Vandaag met 8 man op stap geweest, iets na 08.30 uur vertrokken we voor de Haradi tocht. Deze tocht is een paar jaar geleden gemaakt door Harry en Adri.

Helemaal kende die twee de tocht niet uit hun hoofd of konden de GPS niet volgen. We vertrokken de verkeerde kant op,

was op zich geen probleem als we maar konden fietsen richting bos. Onderweg riep dan de deze of dan de andere dat we af moesten draaien mar tenslotte kwam alles toch weer goed.

De tocht verliep door een gedeelte van de Bikkels, via Brouwhuis naar Asten. Net voorbij Asten richting Heusden gingen we langs de AA om zo langs het kasteel van Asten naar de Polderse bossen. Bij het Astens kasteel hielden we een korte pauze, hier kwam Harry er pas achter dat hij één glas van zijn bril kwijt was geraakt. Wij allemaal zoeken en ondertussen vertelde Harry een spannend verhaal van vroeger. Helaas glas niet gevonden.

In de Polderse bossen draaiden we om, hier was 't Jasper cross Asten een wedstrijd aan het houden. We fietsten door de berm langs de Heesakkerweg om zo weer op de Voordeldonk uit te komen. Via de Dennendijkse bossen, waar op sommige stukken behoorlijk nat en modderig was, fietsten we naar de Liesselse bossen. Om zo weer richting De Djump te gaan.

Gedragscode ATB Gedragscode Race