Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

Adri, onze bos Kapitein, had gisteren de route al verkend. Omdat de afgelopen dagen geregend had, heeft Adri de route wat aangepast om de natste stukken eruit te laten.

Met 12 personen vertrokken we om 08.30 uur via Vlierden richting de Oostappense bossen.

Waar we een gedeelte van de bestaande route hebben gevolgd. Ter hoogte van de Diesdonkerweg hebben we de route verlaten om richting Lierop te gaan. Zuid – Willemsvaart over naar bosgebied Kleine AA. Hier moesten we langs een breedte loop. De Kleine AA, waar een behoorlijk modderig stuk in zat. Voor Marc en Toon pakte het op dit stuk even verkeerd uit, ze zakte tot de naaf toe weg en met moeite konden ze zich los krijgen. Hier viel de groep ver uiteen. Op de verharde weg werd op iedereen gewacht. Louis zag het niet meer zitten, diversen probeerde hem nog om te praten. Louis bleef bij zijn besluit en reed naar huis.

Vervolgens naar de Lieropse bossen waar we weer een vaste mountainbike route lag en deze bijna geheel gevolgd. Adri ging wel af en toe van de route af om ons andere paden te laden volgen. Om zo de diversen meertjes te laten zien.

Op een gegeven moment riep John dat hij geen remmen meer had en bleef een stuk achter de groep. Het zag er af en toe wel komisch uit als hij toch te hard kwam aan gereden. Met zijn voeten over de grond om zo zijn snelheid af te kunnen remmen.

Vervolgens weer terug over de Zuid –Willemsvaart naar de Oostappense bossen om daar een ander gedeelte van de route te volgen. Via de Liesselse bossen weer terug naar ons thuis honk. We besloten maar om rechtstreeks naar huis te gaan, we waren te vuil om binnen nog een kopje koffie te drinken. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race