Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

Het was vanochtend al vroeg druk op De Djump, de AV – LGD had een wandeltocht georganiseerd. Vele wandelaars waren al vroeg uit de veren om diversen afstanden te gaan wandelen.

Met 8 personen begonnen we om 08.30 uur aan de vervangende tocht van vandaag.

Omdat de MTB tocht in Helmond afgelast was hadden de woensdag MTBers een vervangende tocht voor vandaag voor gereden. Helaas ging deze tocht over te veel paden waar de wandelaars ook kwamen. Met de tocht van volgende week zondag gewisseld zodat we geen last van elkaar hadden. We vertrokken naar het Zandbos om daar een gedeelte van de vaste route te volgen. Om het bos hen wat langs de Bruggenseweg ligt om zo via een ander zandpad in Bakel uit te komen. Door het bosgebied ten westen van Bakel waar we diversen korte steile klimmetjes voor onze rekening namen. Het bosgebied ten noorden van de Jan de Witkliniek lag ook nog een mooie bult die we zelfs twee keer genomen hebben. De eerste keer hebben we de ronde zo gedaan dat we de minst steile stukken geklommen hadden maar dat vonden een paar niet goed. Dus deze ronde maar opnieuw met wel de steilste stukken om te klimmen. Marc was de enigste die het helemaal haalde.

Langs het golfbaan De Stippelberg naar het bos waar de Gemertse vaste MTB route ligt. Op de Hoge Aarleseweg hebben we een pauze gehouden. Harry moest zo hoog nodig, terwijl hij langs een boom stond viel zijn oog op een pasje waar CRB op stond. Hij raapte het op en zag vlak in de buurt nog een portemonnee liggen. Hier zaten nog meer pasjes in. Er zat geen geld in. De pasjes waren van een persoon uit Sint Michelgestel. Na onze pauze vervolgden wij de vast MTB route tot aan de honden trimbaan in De Mortel. Daar hebben we een andere pad door de natuurgebied Grotels bos gevolgd. Via de Bakelse Beemden, langs Dierdonk, over de hoge fietsbrug om in het Bakels bos een gedeelte van de vaste MTB route te volgen. Om Berkendonk, langs de Oude AA, door bosgebied ten zuiden van de Helmondseweg om bij het Rijtven uit te komen. We waren zo vuil en onder de modder dat besloten werd om maar rechtstreeks naar huis te gaan. -TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race