Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

Vandaag op het programma een georganiseerde ATB tocht in Liessel. De opkomst was zeer laag, maar 4 personen. Waarschijnlijk de redenen met zo’n lage opkomst, geen vertrouwen in het weer en een georganiseerde tocht. Met de wind van voren en via fietspad door de bossen naar Liessel.

Startplaats was de blokhut van Jong Nederland. Bij aankomst was het er nog rustig maar na inschrijving en toen we wilden vertrekken was het behoorlijk druk geworden. 577 deelnemers werd later verteld. Vanaf de start naar de Dennendijksebossen waar we een groot gedeelte over de bestaand route fietsten. Via de Leensel ten noorden langs de A67 waar we ook nog een mooi stuk door de bossen fietsten om zo via Liessel naar de Liesselse bossen te gaan. Daar pakte we ook een gedeelte van de ATB route om zo naar de pauze plaats aan de Molenhuisweg uit te komen. Een nieuwe pauze plaats bij Stal Mira. Daar hadden ze lekkere tomaten/groente soep, thee, sportdrank en krentenbollen.

Na de pauze meteen de bossen weer in om de bestaande route weer op te pakken richting Vlierden. Via de Haamakkersweg naar de Vlierdense bossen, daar pakten we ook weer een gedeelte van de bestaande ATB route op. Door Vlierden naar rotonde om zo langs de Vlierdense molen weer in de Liesselse bossen uit te komen. Daar ook weer een groot gedeelte van de ATB route gevolgd om weer bij de blokhut uit te komen.

De tocht een lengte van 45 km was redelijk goed te doen, hier en daar natte stukken maar ook stukken om te herstellen. In de blokhut nog een bakkie koffie of een donker bruin biertje gedronken en weer richting huis. -TB

Kijk op YouTube voor de film: hier

Gedragscode ATB Gedragscode Race