Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

Zie hier de "line-up" voor de laatste echte bostocht van deze winter. En het zou een memorabele tocht worden. Om te beginnen vanwege het geweldige weer; half bewolkt, tien graden boven nul, en een zonnetje dat al aardig aan kracht begint te winnen.

Heerlijke omstandigheden dus voor deze tijd van het jaar. Dan de ondergrond: door de regen van de laatste dagen was het parcours op sommige plaatsen bijzonder drassig/nat.

Het was een hele kunst om steeds de goede lijnen te vinden in het bos, want bijna iedereen probeerde toch de fiets een beetje schoon te houden. Ook de lengte van de tocht was het vermelden waard. In totaal werden er toch zo'n 63 kilometer afgelegd.

Maar, wat het meeste zal blijven hangen was het aantal valpartijen. Vooral de val van John, die een klein stronkje over het hoofd zag, was pittig. Hij is uiteindelijk ook alleen via de kortste naar huis gefietst, omdat hij enorm veel last had van zijn kuit. Hopelijk is hij a.s. zondag voldoende hersteld om deel te kunnen nemen aan de "run-ATB". Er was nog meer pech: Walter kreeg onderweg te maken met een irritant gerammel aan zijn fiets. Na een tijd zoeken en turen (en doorfietsen), bleek zijn frame (na veertien jaren trouwe dienst) gebroken te zijn op de achtervork. Ook Walter moest uiteindelijk een alternatieve route naar huis nemen. hopelijk is zijn fiets a.s. zondag voldoende hersteld om te kunnen deelnemen aan de "run-ATB".

Al met al een aparte tocht, die voor allen die van pech gevrijwaard bleven toch ook de boeken in zal gaan als een mooie afsluiting van dit winterseizoen. Niet in de laatste plaats dankzij de "captain" van dienst, Adri, die voor de zoveelste keer dit jaar ons door en over prachtige (en soms ook wel slechte) paadjes stuurde.-RvV

Gedragscode ATB Gedragscode Race