Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[24-01-2016]Verslag ATB-A

Vandaag de HarAdi tocht i.p.v. Defensie kanaal tocht. Een gedeelte van de Defensie kanaal tocht is verboden gebied voor fietsers, dit ter hoogte van natuurgebied De Bult achter in de Walsberg. Hiervoor hebben we nog geen alternatieven gevonden. Met 6 personen vertrokken we ruim na 08.30 uur dit omdat we Hans nog verwachten.

 

Later bleek hij gespot te zijn bij een ander wielerclub in de buurt van Mierlo.

De HarAdi tocht was niet helemaal gefietst zoals deze op de site is weergegeven. Harry en Adri namen af en toe een draai naar links of rechts. Maar we kwamen telkens weer ergens anders op de route terecht.

Toon gaf aan dat we misschien beter niet langs de AA moesten fietsen, voorbij Sportpark ’t Root in Asten. Eind vorig jaar hebben ze daar de bodem gezuiverd en al die smurrie op de kant neer gegooid.  

Harry en Adri vonden dat echte mountainbikers nergens voor teug deinsden en het risico moesten nemen om toch langs de AA de route te volgen. 

Na heel wat gepuf en gehijg van de laatste kilometers hielden we onze pauze bij de kasteelruïne in Heusden. 

In de Dennendijksebossen hebben ze de officiële mountainbike route gedeeltelijk verlegd. Dit is een hele verbetering omdat er vele erg natte en modderige plekken in zaten.

Helemaal klaar waren ze nog niet, ze hadden een lint gespannen waar we nog niet verder konden. 

 

Het nieuwe gedeelte in de Liesselse bossen, bij het water win gebied, was het behoorlijk zwaar. De paden waren zeer modderig en het leek of de grond de fietsen vast zoog.

Aan gekomen bij De Djump arriveerde ook Henk en Jos, die waren naar de toertocht Pierre Knoops in Mierlo geweest. Na de pauze hadden ze besloten om maar weer richting Deurne te gaan.

 

René en Jan waren met z’n tweeën op pad geweest, Landgoed Geijsteren tocht, deze hadden een rustig tempo aan gehouden.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race