Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[31-01-2016]Verslag ATB-A

De ATB A – groep had vandaag eigenlijk de tocht Gulberg – Mierlo op programma staan. De afgelopen dagen met het regenweer hadden de meeste het vermoeden dat dit een zware natte tocht zou zijn.

Gezamenlijk werd er besloten om het rondje Liessel via ‘t Zand naar Neerkant te fietsen en dan zouden we wel verder zien.Zowel de paden in de Liesselse bossen als in ’t Zand en Neerkant lagen er goed bij.Gelukkig hadden we in het bos weinig last van de wind maar op het verbindingsstuk van ’t Zand naar Neerkant was het aanpoten, zeker toen de koptrekkers het tempo verhoogde.

Aan het einde van de mountainbike route in de Neerkant hielden we een korte pauze en werd besloten om naar Helenaveen te fietsen om via de Deurnese peel  langs Helenavaart naar Griendtsveen te fietsen.

Langs de Helenavaart werden nog jeugd herinneringen naar boven gehaald, hier heb ik vroeger  nog veel geschaatst.

Via het Nonnenpad en langs een beekje kwamen we op het Leegveld uit om zo over een zandweg, wat behoorlijk zuigend was, bij de Veghelsedijk uit te komen.Het zware werk zat er nu op, over verharde weg naar De Djump.

Hier stond de koffie al klaar, de wandelvereniging van Lopersgroep hadden een wandeltocht georganiseerd vanuit De Djump.

De opkomst van de ATB E-groep was niet groot, met drie man sterk  hadden ze het mountainbike rondje Helmond gefietst.

De WZR groep met acht personen waren op pad geweest om de Greunvengat tocht te fietsen.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race