Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[26-02-2017]Verslag ATB-A

Vandaag laatste ATB tocht, volgende week weer de weg op. De Peelparel ATB tocht, een lengte van 64 km. We vertrokken voor de laatste keer vanaf De Djump met 3 personen en voor we de Sint jozefstraat, richting Liesselse bossen, kwam Hans aan gefietst.

 

Harry had deze tocht vrijdag voor gefietst en was  vandaag de kaptein. Vooraf vertelde hij dat we langs Deurnes Kanaal paar keer moesten klunen hier lagen omgewaaide bomen over de paden. 

Het stuk door de Peel was door de regenval van afgelopen dagen op verschillende plekken modderig. Voor de verder rest van de tocht was het overal goed te fietsen.

In de Belgenhoek ging Harry onderuit in een linkse bocht. Toon zat kort achter hem en kon niet meer ontwijken. Over de fiets van Harry heen en met een salto kwam hij languit op de grond terecht. 

Gelukkig zonder kleer scheuren konden we verder na een korte pauze.

De volgende bocht was het weer bijna raak maar Harry kon op tijd corrigeren om een val te voorkomen.

 Tot aan de route van de Neerkant hadden we regelmatig de wind van voren. Hans was vandaag de sterkste en deed het meeste kopwerk op de verharde wegen.

In de Neerkant de gehele mountainbike route, ieder op zijn eigen tempo, gevolgd.

Vandaar uit naar ’t Zand met de wind in de rug. Via de Leensel naar de route in de Liesselse bossen om zo via de Dolstraat weer naar de Djump te gaan.

 

Twee personen van de WZR groep zaten al aan de koffie. Deze waren vandaag, net als vorige week, naar het Boerke geweest. Vandaag wel open voor een bakkie koffie.

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race