Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[18-02-2018]Verslag ATB-A

De A groep vandaag een goede opkomst t.o.v. de afgelopen weken, met 7 man vertrokken we om 08.30 uur voor de Schadijkse bossen tocht.

Vandaag ook een nieuwe mountainbiker erbij, Anthony. Zijn eerste mountainbike tocht met de club.De eerste kilometers waren wel fris met de afgelopen nachtvorst, wel een mooi gezicht met die bevroren akkers die lekker wit bijlagen.

Met een rustig tempo, we moesten niet te moe aankomen, gingen we veelal over verharde wegen naar de mountainbike route die voor vele mountainbikers  hoog in het vaandel staat.  Maar ook dat onze leerling mountainbiker zijn kruit niet allemaal verschoten had.

 

Na een dikke 15 kilometer waren we bij de Lorbaan, het startpunt van deze mountainbike route. Even wat afspraken gemaakt, we zouden op elkaar wachten bij de parkeerplaats bijna halverwege, daarna kon  ieder  zijn eigen tempo beginnen. 

De snellere duivels, Pieter-Jan, Robert en Marc waren zo uit zicht, de rest bleef mooi bij elkaar.

John had onderweg wat buurt gevonden van zijn jaren lang niet gezien de neef.

Je zag hem niet maar hoorde hem wel.

Na ruim 8 kilometer en enkele beklimmingen waren we gezamenlijk bij de parkeerplaats gekomen, daar wat gegeten en weer verder. Te koud om lang stil te blijven staan.

Anthony deed het een tandje lager en John bleef bij hem, de rest fietste weer op zijn eigen tempo verder de route af. Na 19 kilometer route gevolgd te hebben en op elkaar gewacht fietsten we weer gezamenlijk richting Deurne.

 Een mooie tijd waren we terug bij Cratoscentrum om van een bakkie koffie te genieten met op de TV de Olympische spelen wat te volgen.

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race