Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
7
8
9
11
12
14
15
16
18
19
21
22
23
25
26
28
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[04-10-2018]Verslag ATB-A

 

Van morgen waren we met 3 personen voor deze tocht, een magere opkomst maar we vertrokken met goede moed. 

Langs het Defensie kanaal ging het mis, een tak sloeg tussen de derailleur en trok de pad kapot, de derde keer al met deze fiets.

Volgens deskundige komt dat door de grove banden die er op liggen maar Harry laat ze toch liggen. Na dat de ketting ingekort was en Harry maar 1 versnelling had reden we verder, wel met een wat lagere snelheid.Harry moest nogal vlug trappen en dat is hij niet gewend.

In de Stippelberg waar we vanaf de Vredepeel kant erin reden, kwamen we na een tijd een man tegen die ons een stopteken gaf. Hij zij dat hij boswachter was maar hij had geen legitimatie bewijs bij zich.
Hij vertelde dat het niet was toegestaan om hier anders als te voet door heen te gaan, waarop Harry  zei deze route hebben we opgenomen van een rit die een toervereniging organiseerde.

Toen vertelde die man, dat klopt we geven 3 keer per jaar toestemming om hier met een mountainbike door te mogen in een georganiseerde tocht.
Hij wees ons de weg om er zo snel mogelijk eruit te komen.

Na Bakel zij Jo, Harry wat is jou band slap en inderdaad de achterband was slap.
John had een goede pomp en hij pompte de band weer op druk en verder maar weer en we hebben de route bijna geheel afgemaakt op een paar afkortingen na en de band is nu nog hard. John zijn lucht is wel goed.
Zo zie je maar weer je kunt wat meemaken als fietser en als je er maar lol in blijft houden komt alles goed.

 TC ’t Verzetje Deurne

TB

Gedragscode ATB Gedragscode Race