Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
15
16
18
19
20
22
23
25
26
27
29
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[13-01-2019]Verslag ATB-A

Volgens Buienradar zou het vanmorgen tot ongeveer 09.30 uur regen en nadien nog enkele buien.

Geen weer om te gaan mountainbike, even Harry melden dat we niet gaan.

Rond 09.00 uur stond Jeffrey aan de voordeur, “ga jij niet fietsen” het regent niet meer. Ben al bij Cratos geweest en er was niemand te zien.

Kom even binnen dan pakken we eerst een bakkie koffie en bellen Harry op dat we toch gaan. 

Iets na 09.30 uur arriveerde Harry bij de Cratos en besloten gezamenlijk om de mountainbike route in de Bakelse bossen te gaan fietsen. Via andere paden dan we gewoonlijk fietsen gingen we via de Bikkels naar Berkendonk om zo in de Bakelse bossen uit te komen. 

Deze route lag er goed bij en er waren meer van die gekke aan het mountainbike. Dat extra lusje voorbij de hoge brug in Helmond pakte we ook maar even mee.

Na deze gefietst te hebben even een korte pauze, hier sprak ons nog een wandelaar aan die gisteren  een mountainbike  rondje gefietst had en de voorspelling gezien had van de regen van vandaag.

Vervolgens volgden we onze route om nadien richting Bakel te gaan. Via een sintelpaadje voorbij Berkendonk kwamen we op de Raktseweg uit. Toon fietste naar de Heideweg, hier wist hij nog een mooi zandpadje te liggen. Helaas deze was omgebouwd tot weiland. 

Dan maar via de Hilakkerweg en Strijpse bossen langs de Vlier om zo, met een ommetje, op de Zandbos mountainbike route uit te komen.

Deze hebben we een gedeelte gevolgd en via een binnendoor paadje kwamen we weer bij de bosschuur uit. 

Intussen was het 11.30 uur geworden een mooie tijd om maar weer richting huis te gaan.  Onderweg hadden we over het algemeen redelijk droog kunnen houden op paar kleine buitjes na.

De paden waren over het algemeen goed te fietsen maar helaas konden we het niet zuiver houden van de modder. Toch geen spijt dat we weg geweest zijn.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race