Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
25
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[29-12-2019]Verslag ATB-A

Vanmorgen een koude morgen, afgelopen nacht toch enkele graden gevroren. Bij het weg fietsen, 08.30 uur, was het nog -3 graden.

Met 3 personen  deden we als het ware een rondje rond de kerk. Door Vlierden om daar de mountainbike route van de Bikkels op te pakken. Hier lag het er goed droog en verhard bij, met een lekker tempo zoefde we over de single tracks heen.

Toon moest continu is dezelfde versnelling blijven fietsen, zijn schakelmechanisme achter functioneerde niet meer, hij dacht dat het bevroren was. Met een hoge cadans volgde hij als laatste de groep. 

Door de bossen van het Rijtven om zo bij de mountainbike route van de Zandbos uit te komen. Voor Jeffrey waren de builtjes een kwaal, bij een afdaling schoot hij met vol geweld de bosjes in.

Zijn fiets had een zachte landing boven op hem. Maar gelukkig met wat hulp kon hij toch verder.

Via de verbindingsroute naar de Walsberg, bij de Suezlaan pakte we de route op die we bijna ander half keer moesten fietsen. Door de vele bladeren was het op deze route extra opletten met de boomwortels en gaten in de paden.

Na deze route afgelegd te hebben fietsten we via een nieuwe verbinding naar Cratos. Via het Hornveld en Hazenveld pakte we de verbindingsroute weer op de bij Kranenmortelweg.

Met 51 km op de teller arriveerde we om 11.15 uur op onze thuishonk waar de koffie alweer klaar stond.

 

De ATB E – groep had vandaag de Vlierdenom tocht, een lengte van 37 km. De E – groep had een betere opkomst dan de A – groep, hun waren met 7 personen.

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race