Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
14
16
17
18
20
21
23
24
25
28
30
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[04-01-202]Verslag ATB-A

Met 4 personen vertrokken ze om 08.30 uur voor de Haradi tocht, een lengte van 51 km. Het weer was somber maar droog.

Via de bestaande Bikkels route tot achter bij het viaduct, ter hoogte van Brouwhuis crematorium, om aan de andere kant van de provinciale weg weer richting Ommel te fietsen.

Om zo later de route te nemen door de Oostappense bossen.

Op een gegeven moment zouden wij de route moeten verlaten, maar helaas de kapten had niet in de gaten en bleef de route volgen. Hij werd er door een ander op geattendeerd en er werd besloten om nog wat door te fietsen en zo weer op de goede route te komen.

Maar door onbekende redenen gingen 3 van de 4 links en de ander naar rechts. Boven op het viaduct, van de A67, wachten die ene persoon totdat de andere er ook waren om gezamenlijk weer verder te gaan. 

Over het geheel genomen was er maar één slecht stuk in de route, langs de Voordeldonkse Broekloop richting  het kasteel ruïne van Asten-Heusden. Rest was goed te doen.

 

En zo waren we mooi weer mooi op tijd terug bij de Cratos, waar Johnny als gewoonlijk de koffie al weer klaar had staan.

De koffie was lekker warm maar de zaal niet, er zat een lek in de verwarming systeem.

 

Even later arriveerde ook de ATB E – groep, die met 5 personen de Astenom, een lengte van 39 km, gefietst en de WZR groep kwamen niet veel later binnen.

Die hadden met 4 personen de Oudedijk tocht, een lengte van 69 km , gefietst.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race