Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
7
8
10
11
12
14
15
17
18
21
22
24
25
28
29
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[08-11-2020]Verslag ATB-A groep.

Om 08.30 uur stonden we met 4 personen klaar voor vertrek van de Gulberg ATB tocht. 2 personen met GPS en 2 personen zonder GPS. De personen verdeeld zodat elke groep GPS had en met de afspraak voldoende afstand van elkaar houden. Tot de Gulberg verliep het allemaal prima. De paden lagen er voortreffelijk bij zodat er een strak tempo werd aangehouden.

Een persoon pakte een andere ingang om zo naar de top van de Gulberg te fietsen, maar alle namen toch de haarspeld beklimming.

Boven aan gekomen even op elkaar wachten en meteen een versnapering nemen.

Terwijl we van de omgeving en de vergezichten genoten kwamen er nog 2 leden aan die iets later waren vertrokken. 

Om eventueel gezamenlijk, in drie groepen, verder te gaan kozen de laatste twee voor hun eigen weg. 

Via een slingerende grindpad naar beneden om aan de andere kant van de Gulberg nog een korte beklimming te nemen met als toetje een korte steile hobbelige afdaling. 

In de Mierlose bossen een gedeelte van de bestaande mountainbike route gevolgd. Meerdere leden weten dat we op een gegeven moment een houten bruggetje moeten passeren en dat daar altijd wel iets gebeurt. Nou vandaag ook weer.

De tweede persoon raakte uit balans en fietste zo de sloot in. De twee die daar weer achter zaten kregen ook de kriebels en fietsten zonder pardon ook in de sloot. Weer een hilarisch gezicht met drieën achter elkaar de sloot in. 

Via de Strabrechtse heide weer richting Deurne, nog enkele kilometers van de Galgenberg route en de tocht van vandaag zat er weer op. Nee dus.

Een lid had nog puf over en wilde de gehele Galgenberg route nog fietsen. Na wat aarzeling van de andere werd besloten om dit gezamenlijk te doen.

De vernieuwde stukken in deze route vergde van sommigen meer energie dan verwacht en waren blij weer op de verharde weg te fietsen. Met een rustig tempo weer naar Cratos waar we mooi om 12.00 uur arriveerde.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race