Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
7
8
10
11
14
15
17
18
20
21
22
25
27
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne. Wij zijn opzoek naar nieuwe leden.

[13-12-2020]Verslag ATB-A groep.

Vanochtend vertrokken we met 8 personen, een mooie opkomst. Echter voordat we vertrokken hadden we nog een paar problemen van technische aard op te lossen. Bij een persoon zat de ketting ineens vast tussen tandwiel en frame en bij de ander die net zijn fiets na 6 weken van de reparateur terug had waren ze na deze lange tijd blijkbaar vergeten zijn remklauw voor vast te zetten....

Nu vertrokken we richting Griendtsveen in een rustig tempo en daarna door richting IJsselstein. Bij Rouwkuilen begon de eerste kleine detour een extra rondje om de vijver met daarin een waterfiets met dak ?  leuk om van alle kanten te bekijken. Daarna kwamen bij de eerste favoriete bult bij Weverslo, altijd weer een kunst om die boven te komen. Sommige kwamen boven na de juiste lijn aan te houden, andere deden geen poging om wellicht krachten te sparen voor het vervolg.

Door naar de Venraijse parken (Sint Oda) daar lieten de Mio's, Polar' en zelfs de Garmin navigatie toch wat steken vallen waardoor we wat doelloos in rondjes leken te fietsen. Tja we miste de navigatie kunsten van de voorzitter die er vandaag helaas niet bij kon zijn.

Op naar het volgende bosje/parkje wederom met mooie bultjes, hier was het weer wat zoeken, om uit te komen waar de route verder ging. Vervolgens terug richting via Merselo en de Peel basis. Af en toe tijdelijk flink versnellen en slalommend over de single track.

 Een deelnemer maakte een stuurfout en viel met een koprol waarbij de wielen omhoog staken en hij onder zat. Gelukkig viel alles mee en konden we erom lachen.

Daarna de laatste loodjes, in aangepast tempo terug naar huis.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race