Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
31
TC `t Verzetje Deurne.

[05-12-2021]Verslag ATB-A groep.

Vandaag met een donkere grijze lucht maar voor 7 personen was dit geen redenen om thuis te blijven. Op het programma vandaag een nieuwe ATB tocht de “Peelrandbreuk” tocht met een lengte van 55 km, een paar kilometer langer dan in de toeragenda vermeld stond.

Onze Neerkantse gast was met de auto gekomen en meende alles mee gebracht te hebben, helaas miste hij een handschoen. Gelukkig werd dit probleem vlug opgelost door langs een aanwezig lid te fietsen en daar paar handschoenen passen. Om die redenen was de tocht iets langer geworden.

De regen van afgelopen dagen had zijn sporen op verschillende plekken achter gelaten met diversen water – en modderplekken. Een groot gedeelte van de tocht werd over verschillende soorten paden afgelegd. Je moest ook regelmatig op je GPS kijken om de route goed te kunnen volgen. De snellere jongens fietsten diversen keren verkeerd, op zich was dit geen probleem konden ze gewoon achter aansluiten.

Het tempo lag vandaag wat lagerder dan normaal, op sommige stukken kon je gewoonweg geen tempo maken door de nattigheid en soms wel erg smalle slingerende paden.

Gelukkig weinig commentaar ontvangen over deze aparte ATB tocht waar de GPS een belangrijke rol speelde. Maar misschien zijn er wel verbeter punten, wij staan open voor alle op – of aanmerkingen.

We zien de aantekeningen wel verschijnen via Rate – A – Route.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race