Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[19-02-2023]Verslag ATB-A

Vanochtend een beetje een zuur weertje, grijze lucht en het regen stond nabij. Wie zal er allemaal komen op deze carnavalszondag.

Tegen half negen arriveerde de derde persoon, wat heeft die nu in zijn achterzak zitten, enkele rode tesnuzziks, een echt Brabantswoord voor zakdoek.

Bij elke fiets bond hij er eentje op als versiersel. De vierde die binnen kwam zag er de lol wel van in.

Helaas vandaag niet meer gegadigden voor de ATB A-groep. Inmiddels was het zachtjes aan gaan regenen, doen we wel een regenjas aan of niet. Twee wel en twee niet, die dachten het is zo droog. Jammer genoeg hielden we het op langer termijn niet droog.

 

Vandaag een gewijzigde Kraaijenhutse ATB tocht. Afgelopen vrijdag met voorfietsen kwamen we op paar stukken wat afgesloten was voor fietsers, op een andere plek stonden we plotseling voor een nieuw gegraven brede sloot en moesten we een stuk te voet verder door het bos.

Enkele kilometers verderop moesten we een brede slot oversteken, jaren heeft hier een stalenbrug gelegen. Deze was ook weg gehaald. Waarschijnlijk allemaal te maken met Natura 2000.

 

Vandaar dat we de tocht hebben moeten aanpassen, gelukkig kon het MTB parcours in Milheeze in de tocht blijven. De drie lussen in ieder zijn eigen tempo verreden. Na dit gebeuren even een korte pauze met paar sterke verhalen zoals gebruikelijk. Helaas de traditionele koffie, waar we elke week mee verwent werden, was vandaag afwezig.

 

De laatste kilometers moest er toch  wat meer gezwoegd worden met de wind als tegenstander.

 

Zowel de ATB E-groep als de WZR groep en de ATB A-groep kwamen bijna tegelijkertijd terug bij De Djump. Gelukkig stond daar de wekelijkse koffie weer klaar.

Gedragscode ATB Gedragscode Race