Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
7
9
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[21-01-2018]Verslag ATB-E

Klunen en haasje over na storm, vandaag met 3 personen voor de E -  groep. 

Vertrokken richting Bikkels, onderweg voorbij houthandel Fransen lag er een auto in de sloot.

Deze zag er niet goed uit, politie was al aanwezig. De ongelukkige was een jonge vrouw die stond te jammeren had net nieuwe banden gemonteerd helaas het was te glad.

 

wij vervolgden onze rit richting de Bikkels. Toen we bij het nieuwe verlegde bos paadje aankwamen lagen er nog al wat omgewaaide bomen hier was het klunen en haasje over.

John vond dit leuk over omgewaaide bomen klauteren en er onder door.

Na veilig in Bakelse bossen aangekomen hadden ze ATB route met rood witte linten afgesloten en waarschuwingsbord geplaatst, voor vallende takken.

Helaas hield niemand zich hier aan wij ook niet. Iedereen was na de zware storm gretig om te biken. Na wat omgewaaide bomen en de nodige takken ontweken vervolgden we onze rit richting kruisbeeld bij de Rakt en vervolgens naar Cratoscentrum.

Daar aangekomen elkaar van modder ontdaan naar binnen waar Johnny ons verwelkomde met bakkie koffie. Na enige tijd arriveerde de A - groep, zij waren heel wat viezer dan wij.

Na ons tweede bakkie arriveerde ook Alan, hij was helemaal alleen hij zat ook goed onder de smurrie.

Na dit gezellige samen zijn en gezamenlijk alles op geruimd en huiswaarts om fiets schoon te maken tot volgende afspraak. ,C"Est la vie"

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race