Sponsoren

Leden login

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
10
12
13
14
16
17
19
20
21
23
24
26
27
28
Datum : 28102023
30
31
TC `t Verzetje Deurne.

[09-02-2020]Verslag ATB-E

De voorspellingen voor vandaag waren niet gunstig, storm, storm en nog eens storm. Af en toe viel er wat regen in de ochtend en de wind was ook aanwezig. 08.30 uur twee personen waren op komen dagen.

Wat zullen we ermee doen, in een kort overleg was het besluit genomen, we wachten een uurtje en zien wat er komt van de ATB E – groep.

Nou daar was de opkomst beter. Met 2 dames en 5 heren werd er gekozen om de ATB route in Bakelse bossen te gaan fietsen.

Via een gedeelte van de ATB route in de Zandbos richting de Bakelse bossen met de wind lekker van voren. Drie kozen om over het strand van Berkendonk, een fijn zuigend stuk, het gedeelte te passeren. Dit koste wat meer tijd en energie.

Voordat we aan de ATB route begonnen even wachten op elkaar zodat de snelste het eerste konden vertrekken.  Nou de aanwezige E gangers deden niet onder van de twee A gangers, ze stonden hun mannetje of vrouwtje wel. Halverwege weer even wachten op elkaar, hier verwelkomde ons een lid met zijn hond die dit verkoos boven het fietsen.

 

Na 30 km hadden we onze zondags ATB tocht er weer opzitten, nog even genieten van de koffie die wekelijks altijd klaar staat als we weer aankomen bij Cratoscentrum.

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race