Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[10-06-2019]Verslag B-groep.

Tweede Pinksterdag weer een prachtige dag om een lekker rondje te fietsen, beetje bewolkt en wat wind. De Vergeten Dorpen tocht voor vandaag, een lengte van 96 km.

Zowel voor de A – als B groep vandaag dezelfde tocht, om 08.00 uur waren  weer diversen leden present om mee te fietsen.

De A groep, onder leiding van René, vertrok met 8 personen. De B groep, onder leiding van Toon, vertrok met 10 personen.

De A groep vertrok  rustig, wij als B groep hadden ze een hele tijd in het vizier.  De Vergeten Dorpen tocht, gemaakt door Robert,  is ontstaan omdat we door of langs  diversen dorpen  passeren.

Deze dorpen waren; Vlierden, Liessel, Asten-Heusden, Ospeldijk, Ospel. Nederweert-Eind,  Leveroij, Heibloem, Egchel, Beringe, Koningslust, Sevenum, Kronenberg, America, Griendtsveen en de  Zeilberg. 

Tussen Beringe en Koningslust hielden we onze koffiepauze bij Camping Bieringerzand, de kindercamping in Limburg.  Bij de binnenspeeltuin was een winkeltje met een restaurantje.

Hier bestelde we onze lekkere koffie, cola en chocolademelk die we buiten op het terras tot ons namen.

Toen de B groep arriveerde zaten de A gangers al bijna klaar om weer te vertrekken. Nog even wat kletsen tegen elkaar en weg waren ze. Twee van de A groep namen helaas geen tijd voor een korte pauze  en fietsten door.

 

Na deze fijne tussen stop moesten we nog 34 km afleggen om weer bij de Cratos te zijn.  Met de aanwezige wind hadden we nu meer hinder van, maar dat deerde de groep niet.

De koffie van Johnny stond al weer klaar toen we weer terug waren.  Nog lekker wat na keutelen met z’n alle om weer met een tevreden gevel huiswaarts te keren.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race