Sponsoren

Links

FacebookYoutubeMtbFietssport_iconLeefdeurneStrava_race.

Leden login

Agenda

ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
23
24
25
27
30
31
Welkom op de site van TC `t Verzetje Deurne.

[28-07-2019]Verslag B-groep.

Tjonge jonge de heel week mooi weer en nu net op een zondagmorgen regen, niet veel maar voldoende voor een lage opkomst. Of er zijn er nog veel op vakantie!!!!

Helaas bij de A – groep een minimale opkomst van 2 personen, geen probleem lekker met de

B – groep mee.

Om 07.45 uur regende het een beetje, dus tijd zat om de route door te nemen. Vandaag een nieuwe tocht de Neeritter tocht. Neeritter een klein dorpje tegen de Belgische grens ten Zuidwesten van  Ittervoort.

Tegen 08.00 uur arriveerde het 10de lid, die zich vergist had in de vertrektijd. Gelukkig voor haar dat we nog niet weg waren. Toch nog even gewacht maar buienradar verspelde niet veel goeds.

Iets na achten toch maar de fiets op. We vertrokken met 10 personen maar voordat we de gemeente Deurne uit waren kozen twee personen om maar richting huis te fietsen. 

Ter hoogte van Heusden reed een van onze twee dames lek. Vele handen maken licht werk, dat spreekwoord kwam hier van pas. Een  nieuwe binnenband gemonteerd maar helaas deze was ook lek. Na een kleine oponthoud van een kwartiertje konden we weer verder. Niet veel later was het droog en hebben we het droog gehouden. 

Na 48 km over mooie rustige wegen arriveerde we in het dorp Neeritter waar we een mooie pauzeplek hadden gereserveerd bij ’t Pastorieke. Achter in de tuin hadden ze een mooi terras waar je uitkijk had op een mooi oud pastorie, een  rijksmonument.

Hier werden we verwent met een lekker likeurtje bij onze koffie. 

Weer iedereen uitgerust konden we verder voor onze laatste 46 km. Met een lekker temperatuurtje, grijze lucht en weinig wind fietsten we weer met een lekker tempo richting Deurne. 

Helaas voordat we in Asten waren moest er toch weer een band gerepareerd worden. Na een korte oponthoud weer gestaagd verder.

Aangekomen bij Cratos was het nog rustig, maar traditie getrouw de koffie stond klaar.

 

 

TC ’t Verzetje Deurne

TB

 

 

 

 

Gedragscode ATB Gedragscode Race